Мотористи и състезатели с автошествие за Деня на загиналите в катастрофи

Мисия Бургас

15-11-2013, 13:32

Снимка:

Морски братя

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пускат летящи фенери в памет на загиналите при катастрофи

Виж маршрута и как да се включиш в акцията!

Мотористите от клуб "Морски братя", родни състезатели и велосипедисти ще се включат в станалото традиция автошествие в памет на загиналите при катастрофи.

Организатори на акцията са сдружение "SOS-ПТП" и фондация "Безопасни улици от Валя". Шествието ще започне в 11 часа в неделя по следния маршрут

Шествието ще е със следния маршрут:
-Начало от Ул.“Транспортна“, пред „Светомаркет“,
- Бул. „Ст.Стамболов“
- Бул. „Демокрация“
- Ул. „Булаир“
- Ул. „Цар Петър“
- Бул. „Христо Ботев“
- Ул. “Одрин“(Трапезица)
- Бул. „Струга“
- Бул. „Ст. Стамболов“
- Ул. Транспортна“- През кръговото кръстовище на входа на града
- „Светомаркет“ – край

" Умоляваме всички участници и гости, в 10,45 часа да са на паркинга пред м-н "Светомаркет". Първо ще поставим цветя на "Пътеката на Валя", след това ще има кратка демонстрация от страна на пилотите -ще покажат специално пригодените си състезателни автомобили , облекло, ханс , каски, след което в колона ще потеглим по маршрута", обясниха организаторите.

В шествието и демонстрацията ще вземат участие известни български състезатели шампиони в различни класове - Илия Царски, шампион на 2012 клас ЕМАX , Ивайло Петков - шампион в клас X4 за 2011 И вице-шампион за 2013 год. на България, както и отбора на клуб "Вромос", които са носители на 10 шампионски титли.

Ще присъстват и членове на Мотоклуб „Морски братя“, които винаги са подкрепяли тези начинания и са пример за подражание на всички мотористи. От 17 часа ще се проведе и пешеходна акция в центъра, като участниците ще пуснат летящи фенери в памет на всички загинали