Таня: Готова съм! X Factor ме накара да повярвам в себе си

Бургас Лайф

16-11-2013, 13:48

Автор:

Ния Русалиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Емоционално! Таня от Бургас разплака Х Factor

Чаровната певица призна, че участието в риалитито е голям успех за нея - да бъде избрана сред хилядите кандидати, тъй като не е имала никакъв опит на голямата сцена

Чувствам се готова. X Factor ме накара да повярвам в себе си и ми даде самочувствието, от което се нуждаех, за да продължа да се занимавам с музика.

Това каза бургазлийката Таня Димитрова в ефира на Нова телевизя тази сутрин, след като снощи отпадна от музиакалния формарт X Factor. Чаровната певица призна, че участието в риалитито е много голям успех за нея, да бъде избрана сред хилядите кандидати, тъй като не е имала никакъв опит на голямата сцена. Тя обаче не е очаквала да бъде изправена срещу приятелката си Теди.

"С Теди си казахме, че ще си останем приятелки със сигурност и предаването по никакъв начин няма да промени нашите отношения. С течение на времето ние всички се сприятелихме и става все по-трудно напред във формата. Тя е един от най-близките ми хора там, с които съм споделила доста лични неща. Не го очаквах да бъдем изправени една срещу друга, но явно момента на изненадата винаги го има", заяви Таня. 

Бургазлийката сподели, че е доволна и от промяната във външния си вид след старта на програмата и заяви, че и след шоуто ще продължи да поддържа косата си, така както са я променили стилистите. Запитана защо е избрала музиката пред "Връзките с обществеността", Таня обясни, че според нея човек трябва да се занимава с това, което обича.