Студентите от ПУ за блокадата на Парламента: Този път ще сме много повече!

Протест 5 в 1 – студенти, учители, таксиметрови шофьори, български граждани и работници на КНСБ, окупира жълтите павета утре

Пловдивските студенти отново ще подкрепят колегите си в София в Общонационалния протест пред Парламента от 12,30 часа. "Този път ще сме много повече от миналия", сподели Павел Начев (студент на ПУ) за Plovdivutre.bg.

Към студентите се очаква да се присъединят и десетки пловдивчани.

Окупацията не е отпаднала, тя просто промени формата си. Пробвахме по единия начин, видяхме, че не става. Затова решихме да сменим подхода и мястото, посочват младите хора.

"Нека, на 20 ноември /сряда/, се обединим всички за блокада на Парламента! Нека подкрепим протеста на КНСБ, всички учители (СБУ) и таксиметровите шофьори! Ще има коли, затова без деца и животни. Защото ще успеем, когато сме заедно !
Моля, който има познати в Асоциации, които могат да помогнат с хора или по какъвто и да е начин, дори с музика, нека им пишат и ги призоват да дойдат, от името на народа!", призовават Ранобудните студенти.

Над 5700 човека са потвърдили участие в социалната мрежа за утрешния протест, бройката продължава да расте със секунди. Подкрепете блокадата на Парламента ТУК!