Приятелката на Чочо Попйорданов спи с негова снимка и го сънува

„Сънувам Чочо много често. Усмихва се и винаги ми дава някакви послания“, каза Даниела Мирчева - жената до покойния актьор Чочо Попйорданов

Мирчева се е надявала да го сънува след смъртта му, а сега спяла с негова снимка. Тя призна, че не може да говори за Чочо в минало време и споделя, че за нея е било чест да е част от живота му.

Даниела призна още, че не е свикнала с мисълта че няма да го вижда. "Много ми е трудно да приема, че той физически няма да е до мен. Когато ми звънне телефонът, все си мисля, че е той.

„Бях с него при инцидента и след това отидох в болницата. За смъртта му обаче научих по много нелеп начин от негов приятел и моя приятелка, която живее в САЩ, защото вече си бях вкъщи и пушех цигара след цигара, а в болницата бяха объркали телефоните“, разказа натъжено Даниела Мирчева, пред бТВ.

Тя каза, че осиновената дъщеричка  на Чочо- Екатерина, вече го разпознава на снимки и по телевизията, докато гледа НЛО. Дори му  казвала „тати“.

Даниела сподели как са спрели да осиновят точно нея. „Получихме я ден след погребението на Чочи. Той я желаеше много, защото обичаше децата. Катерина я избрахме веднага. Директорката ни я донесе в кабинета си. Той я видя и се влюби в нея. Тя изцяло прилича на него- страшно усмихнато дете е.“

Мирчева споделя, че бащата на Чочо Попйорданов много й помага с отглеждането на детето. Подкрепа получава и от нейното семейство.

“ Катерина ще знае, че е осиновена", сподели още най-близката жена до Чочо в последните години.
Даниела сподели, че проблемът на Чочо с алкохола е бил преди години, но с темата много се преувеличавало. "Той много съжаляваше за това, че му бяха лепнели етикет“, каза Марчева.