Георги на Златка Райкова се закани: Дайте ми 5 секунди с Джийсън

ММА боецът само чака да влезе в Къщата, за да разкаже играта на певеца, който тормози половинката му

Ексцентричният певец Джийсън Брад Люйс започна истинска война срещу Златка Райкова във «Вип Брадър», без да е предизвикан по какъвто и да е начин от нея. Реакцията на феновете не закъсня. Веднага поискаха в шоуто отново да влезе ММА боецът Георги, който да се разправи с бившия участник в Х Фактор.
В студиото на живото предаване на Биг Брадър самият спортист лично показа, че само чака продуцентите да го повикат, за да покаже на Джийсън къде му е мястото.
Погледите, които Георги хвърляше към видео-стената, когато даваха как певецът тормози гаджето му, бяха повече от красноречиви. След въпроса на Ники Кънчев, дали е готов да се върне в продукцията и колко време ще му трябва, за да се разправи с Джийсън. Половинката на плеймейтката беше достатъчно убедителен:“Само 5 секунди и ще се разбера с него!»
Изглежда ексцентричният участник здравата я е загазил, коментират форумци. Явни гаджето на Златка не възприема с чувство за хумор войната, която се води срещу нея. И никой няма да се изненада, ако прибегне и до сила, за да защити любимата си.