Арсенал от секс играчки и използвани кондоми втрещили разследващите на бардака в "Меден Рудник"

Двама таксиметрови шофьори карали клиенти от гарата и пристанището до публичния дом на Станка Бодурова

На богат арсенал от секс играчки се натъкнали разследващите в публичния дом на Станка Бодурова в к-с "Меден Рудник".

Сред атрибутите като деказателствен материал са приложени гумен пенис, камшици и други стимулиращи средства. Под табуретките в бардака разследващите открили дори използвани презервативи. 

Маман Станка се изправи отново пред бургаските магистрати днес, за да обжалва постоянния си арест.

В хода на заседанието стана ясно, че в схемата с проститутките са намесени и двама таксиметрови шофьори. Те карали клиенти от гарата и пристанището до бардака в "Меден Рудник". Станка се представяла с фашивото име Галя пред мераклиите. Случвало се, когато нея я няма в апартамента дъщерята Камелия да прибира парите за услугите, каза днес в съдебната зала оборотната маман. "Никой не съм карала на сила, те сами си идваха при нас", допълни сводницата след като помоли магистратите да изменят мярката й.

Обвиняемата се яви днес с адвокат Веселина Василева, а не със служебния си защитник, както при предното заседание за определяне на мярката й за неотклонение.

Адвокат Василева представи 5 амбулаторни листа и един протокол за здравословното състояние на дъщерята на Бодурова - Кристина, страдаща от параноидна шизофрения.

Оказа се обаче, че 5 от документите са от 2009 година, а амбулаторният лист от 2010, което според прокуратурата сочело, че дъщерята не е чак толкова зле. 

Обвинението настоя маман Станка да остане в следствения арест, тъй като съществува реална опасност тя да се уктрие или извърши друго престъпление.

Станка Бодурова е осъдена за кражба през 2007, заради което е получила 6 месеца пробация. Към момента обаче според закона тя е реабилитирана. 

След 15-минутно заседание съдът с председател Захарин Захариев реши да измени мярката на обвиняемата в домашен арест.

Като мотиви той изтъкна здравословното състояние на нейната дъщеря.