Лектори стават актьори на "Здраве, Щастие, Красота"

Мисия Пловдив

30-11-2013, 09:08

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Спектакълът има за цел да предаде знания и информация за позитивното мислене и здравословния начин на живот

И днес продължава VII издание на 3-дневния Международен форум - изложение "Здраве, Щастие, Красота". Вчера той бе открит от заместник-кмета Георги Титюков, който отправи приветствие към организаторите и посетителите на събитието. Форумът ще продължи до 1-ви декември включително в МОЛ Галерия Пловдив.
Над 30 лектора от България и чужбина споделят опит и знания насочени към здравословния начин на живот и позитивното мислене. Фирми и търговци представят био храни и продукти, хранителни добавки, био и натурална козметика, екологично чисти стоки, здравословни храни и други. Много изненади очакват посетителите - дегустации, консултации, училище по грим, диагностики, терапии и практики на място. Гражданите могат да присъстват и на множество лекции, дискусии, презентации и уъркшопи на оздравителни системи. На форума  ще присъстват още авторитетни психолози, писатели, диетолози, дерматолози, автори на книги свързани с позитивното мислене и живот и изявени експерти в областта на личностното и организационното развитие.
Тази вечер ще се състои и кулминацията на тридневното събитие - Спектакъл “Здраве, щастие, красота”.  Представление, изиграно изцяло от лектори участващи в лекционната програма на  МФИ “Здраве, Щастие, Красота”. Чрез изкуството на театъра, спектакълът има за цел да предаде знания и информация за позитивното мислене и здравословния начин на живот. Целта на събитието е обединение на всички фактори свързани със здравословния начин на живот, личностното развитие и  позитивното мислене на едно място.
Международен форум - изложение "Здраве, Щастие, Красота" подкрепя кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата 2019.