Пол Уокър от "Бързи и яростни" загина в катастрофа! (снимки и видео)

Paul Walker, актьор, най-известен с ролята си на Брайън О'Конър в "Бързи и яростни" почина в събота следобед в Санта Кларита, Калифорния

Съобщението бе предадено от ВВС, а видео от инцидента бе качено в Thirty Mile Zone

„С наскърбено сърце трябва да ви съобщим, че Пол Уокър почина днес в резултат на автомобила катастрофа", се казва и в съобщение на страницата на актьора във Facebook.

Уокър катастрофирал в Санта Кларита, Калифорния където бил за участие в автомобилно шоу за набиране на средства в помощ на пострадалите от тайфуна на Филипините.
Актьорът се возил в спортно Порше, а шофьорът - негов приятел, също е загинал. Полицаите са открили колата в пламъци. На снимки се виждат останките от червеното Порше край пътя.

Последната лента, в която Уокър участва, е драмата Hours. Тя трябва да излезе този месец.

 

 

 

 

Пол Уокър е роден на 12 септември 1973 в Глендейл, Калифорния, но е отраснал в Лос Анджелис. Той започва актьорската си кариера още в ранно детство, снима се в редица реклами. През 1986 дебютира в киното, играе във филм на ужасите. Световна известност получава през 2001 с ролята си на Браян О'Конър "Бързи и яростни". Във филма Браян се включва в улични състезания с коли, за да се добере и да залови Доминик Торето (Вин Дизел). След това излизат шест продължения на филма. През септември тази година започнаха снимките на седмата част. Филмът трябваше да излезе на голям екран през 2014

Последната снимка на Пол Уокър, направена 30 минути преди катастрофата.

 

R.I.P. Paul Walker