Убиецът на Ралица имал връзка и с майка й, тя поръчала двете убийства

Синът ми е убит, не се е самоубил. Майката на Ралица му беше любовница 4 години. Той се влюби в дъщерята. На 3-ти дойде с момичето да си живеят заедно, знаех, че е бременна. Но не знаехме за аборта и синът ми не знаеше. Майка й обаче я накара да направи аборт, за да не ражда от циганин дете"

Това това са думи на Марияна Генова- майка на Петър Петров-Цигането.

Петров е единственият заподозрян за убийството на Ралица Ценова, чийто труп бе открит на 27 ноември в кв. "Връбница".

Майката на заподозрения смята, че сина й не се е самоубил. "Момчето ни бе убито в с. Черно поле. Както се движело с колата си. Отпред спира "Лада Нива", отзад друга кола. Това са били Иво Полицая и Боби Полицая. Синът ми слиза от колата и те го прострелват. Той сяда в колата и тръгва да се прибира. Но явно е имал кръвозагуба, кръвта му е изтекла и затова той спрял на края на селото. В това време брат му е минал. Той е видял колата със запотени стъкла, но не са го пуснали до него, за да не им попречи да си свършат работата. Той пушки при себе си не е имал. Аз лично дадох пушката и автомата на полицаите. Той не е имал оръжие. Тази Милена накара Ралица да направи аборт и после уби двете деца. Готова съм да се подложа на детектор на лъжата и да се види дума по дума дали казвам истината. Искам есхумация и експертиза. Моят син не може да заколи пиле", заяви майката на Петър -Цигането.

Марияна Генова споделя, че вечерта хора от селото чули три изстрела, съобщават „24 часа“. "По детето ми нямаше следи нито по главата, нито по лицето, а рана на гърдите в ляво“.

"Караше детето ми да й мие колата, даваше му по 20 лв. Така го привлече. Детето беше под стрес, ако убиец с пушка седи пред дома й щяха да го хванат, толкова районни има в София", коментира още почернената майка.

Приятел на Петър Цигането пък разказа, че двамата работили заедно в София при бащата на Ралица. „Работихме при мъжа на Милена. Ходихме да вечеряме в тях и тя ни разказваше, че живеела в колата, защото мъжа й я гони след като си тръгнем. Идваше в нашата квартира. И спеше в леглото на Петър. Връзката на Петър и Ралица започна през май, беше около баловете. Майката беше способна да убие детето си, за да не съществува тази връзка“, категоричен бе приятелят на Петър.