С Коледен микс и неизлъчвани концерти ще ни зарадва BG MUSIC CHANNEL

Празничен микс от песни и три неизлъчвани концерта ще зарадват зрителите за Коледа и Нова година

На Бъдни вечер  от 20 часа феновете на музиката могат да се насладят на коледен концерт на Деси Тенекеджиева.

На 25 декември в ефира на най-младата телевизия ще бъде излъчен премиерно концерт на Георги Христов от 12  часа и ще бъде повторен на 26-и от 20 часа.

Освен това на празника програмата на BG MUSIC CHANNEL ще бъде тематична – само хитови и коледни песни на Тони Димитрова, Теди Кацарова, Кристина Димитрова, Васил Петров, Миро, Преслава Пейчева и много други. 
В ефира на Нова телевизия в коледната нощ на 25-и декември ще бъде излъчено за първи път първото BG MUSIC PARTY на BG MUSIC CHANNEL, което се проведе на 7 октомври.  Записът от събитието ще започне в 23.45 часа, а цялото BG MUSIC PARTY на BG MUSIC CHANNEL ще се излъчи премиерно на 31 декември  от 20 часа по BG MUSIC CHANNEL. Почитателите на българската музика ще могат да посрещнат новата година с най-обичаните родни изпълнители, които взеха участие в концерта -  Васил Найденов, Мария Илиева, дует Ритон, Графа, Д2, БТР, Михаела Филева, Криско, ВенЗи, Били Хлапето, Рафи, Ангел и Мойсей, Deep Zone, Лора Караджова, Любо Киров, Играта, Лео, Кристо, Dexter, Pavell, Venci Venc и Ice Cream.