Черно море продава още един национал

Спорт

29-12-2013, 12:38

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

След почти сигурната продажба на Георги Илиев в Китай, в Черно море планират раздяла и с другия си играч, стигнал до националния отбор. Това е централният защитник Александър Александров.  
Три чуждестранни клуба се интересуват от железния бранител, твърди "Тема спорт". Имената им не се съобщават, знае се само, че са от Русия, Турция и Далечния Изток.  
Варненци са готови да го продадат, стига офертата да е достатъчно изгодна за тях. Те са му поставили цена от 400 хил. евро.  
Така и с продажбата на Илиев, бюджетът на "моряците" ще е осигурен до края на сезона. Все пак наставникът Георги Иванов-Гонзо ще иска пари за подсилване през януари.  
Той със сигурност ще търси двама централни бранители. Това се налага и заради разтрогването на договора на юношата на ЦСКА Росен Колев.  
В момента бранителят е свободен агент, а засилен интерес към него има от Локомотив Пловдив. Ако се стигне до негов трансфер там, от "Лаута" ще си замине Пламен Крачунов.  
Иначе в Черно море са готови да продадат и други конвертируеми играчи. В списъка са Симеон Райков, Даниел Георгиев и Емил Михайлов. Това обаче ще стане само при изгодни оферти.