Малката Татянка се нуждае от рехабилитация в Полша, семейството й моли за помощ

Детето страда от детска церебрална парализа, лекарите дават шанс, но са нужни средства, с които семейството не разполага

Едно бургаско дете има нужда от вашата помощ, за да оздравее. 9-годишната Татяна Мощенко страда от хидроцефалия, в последствие със забавяне на развитието й лекарите поставят и диагнозата детска церебрална парализа.

Направени са й редица операции, някои от които животоспасяващи, споделя майка й Мария. Медиците дават шанс на Татяна, но за лечението й са нужни средства, с които семейството не разполага. Сумата, която не достига на семейството, за да се лекува момиченцето в Полша е 5 500 евро.

„Татянка се нуждае от усилена рехабилитация, тъй като започна едно изкривяване на гръбначния стълб. Препоръчаха ни да я поставим на специална апаратура, но в България няма такава. Кандидатствахме в Полша. От там ни казаха,че ако вземем мерки навреме и я закараме ще се избегне това изкривяване ,тъй като тя е още малка и крехка”, споделя Мария.

„Дядо Коледа ни пожела успешно заминаване в Полша, качи ни на неговата шейна и ни каза бъдем много, много здрави през 2014г. Моля ви Помогнете на Татяна да замине на 12 януари !

СПЕШНО Е!”, зове разтревожената майка.

До потвърждението на полската клиника остават само няколко дни. Нека сбъднем мечтата на едно цяло смейство и 9-годишното им дете.

Може да помогнете на Татянка чрез:

PayPal :tatianamaria@abv.bg

Сметка в лева :

ProCredit Bank

IBAN BG30PRCB92301022562214

Татяна Мариева Мищенко

Сметка в евро:

ЦКБ АД Клон Бургас

BIC/CECBBGSF

IBAN;BG62 CECB 9790 1439 1288 00

MARIYA LAVRIKOVA MISHTENKO