Април и май са най-опасните за правителството периоди - може да се стигне до оставка и нови избори

Натиск от Европа, протестите ескалират през февруари?

"2014-та започва с нови протести, които ще ескалират през февруари. Вторият месец на годината, краят на април и началото на май са най-опасните за правителството периоди и тогава може да се стигне до оставка и нови избори".
Това прогнозира пред Дарик астрологът Анелия Лечева. Годишната й прогноза не е от най-оптимистичните.
Според нея има много голяма вероятност и за рокади във властта.
"Януари е неблагоприятен за инвестиции, както за хората, така и за правителството и харчовете трябва да се ограничат. Увеличението на майчинството и средствата за различни пера в социалната политика ще има негативни последици през в края на пролетта и лятото. Натискът от Европа ще започне още в средата на януари", допълва Лечева.
По думите й през април ще се стигне до внезапно разкритие на тъмни структури от властта и това ще преобърне политическата обстановка, като окаже влияние върху евроизборите.
"Тегленето на нови заеми от правителство ще излезе прекалено солено. Проблемът с тегленето на бързи кредити също ще ескалира напролет", смята астроложката.
Тя прогнозира, че войната в Близкия изток ще се разрасне и се очаква да засегне повече държави. През март държавата трябва да ограничи потока от бежанци.
"Март, април и май са трите месеца, в които най-силно ще се усеща безизходицата и младите хора масово ще емигрират в чужбина. Пролетта ще бъде сезонът на пасивна агресия на народа", допълва Лечева.