Каузата "Да помогнем на Вики да победи" и старт на турнир по минифутбол

Стара Загора Лайф

05-01-2014, 11:43

Снимка:

Организаторите

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Да помогнем на Вики да победи"

Българска асоциация минифутбол обяви програмата на първия кръг на турнира за Купа „Ереа“, който стартира на 5-ти януари.

Програмата за първия кръг на турнира, който ще се проведе в закритата зала на комплекс „Колодрума“ е ясна. От 10:00 часа играят отборите на „Аякс“ и „Галерия“. Час по-късно започва срещата „Ремиза“ - „Дрийм тим“. В 12:00 е мачът „Спортинг“ - „Траките“. От 13:00 е двубоят АФК„Верея“ - МФК„Селесао“. „Авангард“ и „Астория“ играят от 14:00. „Ботев– Гълъбово“ и „Нийон“ се срещат от 15:00. От 16:00 е двубоят „Аугуста“ - „Гамблерс“. „Котенцата“ се изправят срещу „Ударник“ от 17:00.„Флорид“ и „Зарата“ ще спорят за първа победа в турнира от 18:00 ч. „Кейдж“ и „Зара бойс“ играят от 19:00. „Торпедо Зора“ и АФК„Уимбълдън“ затварят програмата на първия кръг с двубой от 20:00 часа.
С благотоворителния мач, който направихме преди НОВА ГОДИНА инициативите, които предприемаме в подкрепа на Вики, няма да спрат. Малката принцеса се нуждае от помощта ни!- съобщават на своята страница във Фейсбук организаторите на турнира поминифутбол и апелират към всеки, който има желание и възможност да помогне, да го направи.

По време на срещите на зимния турнир"BAMF ERREA CUP", който стратира на 5 януари и ще се проведе на старозагорския спортен комплекс "Колодрум", всеки може да дари още средстава в кутията, която ще бъде поставена в комплекса за времето на целия турнир. През останалото време ще бъде в бистрото на Колодрума. Освен отва, всяка неделя по време на турнира ще можете да си закупите ръчно изработени артикули от БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА РАБОТИЛНИЧКА ЗА ВИКИ. Всички събрани средстава от нея ще отидат за предвидената през месец февруари ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ХИМИОТЕРАПИЯ В ГЕРМАНИЯ.

Банкова сметка за набиране на средства:
Societe Generale Експресбанк
BIC Code: TTBBBG22
IBAN: BG35TTBB94001525767173
Титуляр: Даниела Красимирова Христова