Орела се запозна с футболистите и представи щаба си

Новите шефове в Спартак 1918 не са поемали ангажимент да изчистят стари задължения към футболистите

Спряганият за нов треньор на Спартак 1918 Атанас Атанасов - Орела и неговите помощници Траян Дянков и Илко Станчев, проведоха днес среща с девет от футболистите на отбора. На разговора присъстваха Игнат Дамянов, Джихат Кямил, Янаки Смирнов, Виктор Митев, Станислав Иванов, Станислав Желязков, Калоян Иванов, Никола Арнаудов и Славомир Събков.
Играчите са били запитани дали ще продължат да носят фланелката на Спартак или ще търсят късмета си в друг отбор. Както вече писахме, единствено Игнат Дамянов е решил да разтрогне своя договор, а другите футболисти не са дали конкретен отговор. Предстоят и телефонни разговори с останалите момчета в отбора, които не са от Варна и в момента са по родните си места.

Атанасов ще изчака решението на Станислав Желязков и компания до първата тренировка за Новата година. Тя трябва да се проведе на 14 януари. На срещата с шефовете е обсъдена и трансферната политика на Спартак, както и други въпроси, касаещи зимната подготовка.

Разбра се още, че новите шефове в Спартак 1918 не са поемали ангажимент да изчистят стари задължения към футболистите и треньорския щаб. Председателят на УС на клуба обаче е бил категоричен, че шефовете ще направят всичко възможно намерят пари за момчетата”, обеща Фажев.