18-годишен прекали с водката на купон за Ивановден, обеси се пред дома на гаджето си

Животът

08-01-2014, 14:42

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Драмата разтърси Карлово. Всички са в шок

18-годишно момче от Карлово се самоуби тази нощ, пише БЛИЦ. Тялото на Христо Бакалов е намерено тази сутрин в близост до дома на приятелката му да виси на дърво.

Младият самоубиец е празнувал имен ден на свой приятел в дома му. На купона бил много весел, нищо не предвещавало зловещия край на момчето. Компанията била от петима души.  Христо пил солидно количество водка, преди да отиде пред дома на любимата си. Момчето е в 12 клас на едно от карловските училища - СОУ "Христо Проданов". Има сестра близначка - Тони, с която са били в една паралелка.

Христо бил весел младеж, малко по-чувствителен и лабилен, но никой не е очаквал такава драма, разказват негови близки.

Учители и ученици в училището тепърва разбират за трагедията и са в шок. Чака се съдебно-медицинската експертиза, която ще покаже какво количество алкохол е употребило момчето.

Приятелката на самоубиеца е в потрес и на успокоителни. Момичето изпаднало в истерия, след като разбрало за станалото. Съученици на Христо коментират, че не са чували двамата да имат кой знае какви проблеми във връзката си и това не може да е причина за обесването. Двамата били заедно от около година.