До спасяването на живота на Вики остават само още 30 000 евро!

Предстои благотворително ревю – базар и търг – концерт в помощ на пловдивското дете

Акцията за събирането на парите за малката Вики от Пловдив е мащабна – футболни отбори, софтуерни фирми, онлайн магазини, музиканти, занаятчии, преподаватели по танци – всички даряват усилията си за каузата.  Благодарение на размерите на кампанията вече са събрани 73% от необходимите средства.

До спасяването на живота на Вики остават само още 30 000 евро!

В събота – 18 януари, заповядайте на благотворително ревю - базар, което ще се проведе в My Cafe and Bar в Пловдив - на главната улица срещу Драматичния театър. През целия ден  всички посетители ще имат възможност да закупят от изложените авторски творения на приятели, както и моделите от ревюто.  Всички събрани средства ще бъдат за лечението на Вики! От 13.00ч. ще се проведе и ревюто с участието на малки принцеси. Базарът ще завърши с DJ Party. Ако има желаещи да се присъединят към базара със свои неща, които да бъдат изложени, могат да се свържат с Гергана Влахова на телефон: 0878835251.

На 23 януари от 20.00 часа в клуб Планет - София ще се състои и благотворителен търг - концерт в помощ за малката Вики. Вярваме, че много хора имат добри сърца и ще дойдат да дадат своята помощ. Концертът е с вход 20 лева. Водещи ще са Румънеца и Енчев, а специално участие ще вземе италианският топ модел Marina Saia.

Плетени шапки, гривни от мъниста, аксесоари за коса, свещници, табелки за врати, картички… Това са само част от уникатите, които се продават благотворително в помощ на малката Вики в специално създадена Фейсбук страница. Добродушните творци и занаятчии от цяла България се опитват да съберат заветните 113 000 евро, за да бъде осигурено възможно най-ефикасното лечение на тумора в мозъка на 1-годишното момиченце.

Виктория е на 1 годинка от Пловдив. Тя страда от рядкото заболяване Глиом на хиазма оптика, има тумор в главичката. За детето е необходима спешна помощ в чужбина, за да оздравее и да продължи да радва родителите си. Лечението в Германия струва 113 хиляди евро, които семейството няма как да осигури само.

Преди броени дни Вики бе на контролен магнитен резонанс. Няма промяна в състоянието й, което е добра новина за семейството.

Да помогнем на 12-месечната Вики да оздравее!
Банкова сметка за набиране на средства:
Societe Generale Експресбанк
BIC Code: TTBBBG22
IBAN: BG35TTBB94001525767173
Титуляр: Даниела Красимирова Христова

Вижте още и на страницата на Вики във Фейсбук, както и ТУК!