ГЕРБ: Управляващите ни подслушват, за да могат чрез манипулации да подготвят компромати

Управляващите подслушват опозицията, за да могат чрез манипулации да подготвят компромати. След като институциите не се самосезират, ние ги сезираме да разследват дали до лидерите на ДПС изтича нерегламентирано класифицирана или секретна информация от българските служби.
Това е позицията на ПП ГЕРБ по повод днешните изявления на високопоставени хора от ДПС, че „съвсем скоро хората ще разберат още неща за ГЕРБ“.
В прессъобщението пише още:
За пореден път питаме всички компетентни органи от къде ДПС разполагат с подобна информация. Изказванията на Йордан Цонев от днес категорично повтарят изявленията на председателя на ДПС Лютви Местан, който преди няколко седмици също заяви, че предстоят да излязат още записи за партията и Бойко Борисов.
От партията са убедени - подобни парадокси потвърждават съмненията, че управляващите подслушват опозицията, за да могат чрез манипулации да подготвят компромати, които да надскочат по колорит мегаскандалното дело „Галерия“, емблема на Тройната коалиция.
От къде висшето ръководство на ДПС знае за предстоящи неща, които ще излизат за нас? С какви данни разполагат Местан и Цонев, за да говорят подобни неща по медиите? ДАНС или други служби информират ли предварително ръководството на ДПС за различни акции и разработки? Изтича ли информация от българските служби към лидерите на ДПС, питат от ГЕРБ.
В заключение те изтъкват, че, за да получи българското общество отговори на всички тези въпроси, както и на въпроса кой предупреди ДПС за Христо Бисеров и за един ден той се превърна от зам.-председател на ДПС и зам.-председател на парламента в гражданина Бисеров, прокуратурата и всички компетентни институции трябва да разпитат Лютви Местан и Йордан Цонев от къде разполагат с информацията, за която говорят.