Шокиращи снимки! Майка на 4 деца умира, изпивала 40 бири на ден

Животът

13-01-2014, 16:56

Снимка:

Интернет

Автор:

Митко Илиев

Всичко от Автора

Дейли Мирър разказва трагичната история на 35-годишната Бевърли

Падащи зъби, жълтеница, припадъци – това са ужасяващите последствия от дългогодишното пиене на алкохол, които изпитва майка на четири деца. Според докторите болната Бевърли Пикорър, която е едва 35-годишна, я очаква сигурна смърт от цироза на черния дроб.

Тя е обект на чести епилептични припадъци, а тялото й е буквално опустошено от дългите години прекаляване с алкохол. Шокиращите снимки с тежкоболната Бевърли се появиха покрай битката на приятеля й Антъни Хауърд, който води истинска война с болницата приятелката му да бъде пусната да се прибере, за да бъдат заедно в къщата си в Шефийлд в последните й мигове.

Бевърли е зависима от алкохола през последните поне 15 години. Според запознати имало дни, през които тя изпивала по 40 кутийки с бира дневно. Приятелят й споделя, че просто е свикнал с този нейн порок. „Когато се запознахме аз приех пиенето й като част от нея, просто свикнах с това. Когато станеше от леглото, тя хващаше бирата как другите хора посягат към кафето.

Всичко започнало, когато навършила 20 – серия от проблемни връзки я подтикнали към алкохола. Оттогава тя не спирала да пие, въпреки че й се родили 4 прекрасни деца. Сега те са на възраст между 6 и 15 години. Заради тежките здравословни проблеми на Бевърли, децата са прибрани от социалните във Великобритания, които да се грижат за тях.