Патев и Денчев започнаха със Спартак Варна, „соколите” чакат и Коста Янев

Спорт

14-01-2014, 12:37

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Помощник на Орела и играещ треньор става дългогодишният капитан на Черноморец Траян Дянков

Днес двама от бившите футболисти на Нефтохимик Петър Патев и Петър Денчев започнаха подготовка с варненския Спартак. Както стана ясно старши треньор на „соколите” е бившият наставник на „нафтата” Атанас Атанасов, който лично е настоял двамата футболисти да започнат тренировки с отбора, който ще се стреми да запази мястото си в Б футболната група.

Към отбора се очаква да се присъедини и Коста Янев, който все още не е дал категоричен отговор дали ще остане в Нефтохимик или ще предпочете да облича фланелката на Спартак. Според Атанасов играчът има семейни проблеми, след чието решаване се очаква да акостира във Варна. Помощник на Орела пък ще бъде друг футболист свързан с Бургас – дългогодишният капитан на Черноморец Траян Дянков, който ще е играещ треньор.

Спартак обяви и програмата си за част от контролите, които ще изиграе. На 22-ри януари отборът среща Несебър, а на 29-ти е предвиден спаринг с елитния Черноморец. Очаква се Спартак да изиграе и контрола с другия бургаски отбор от групата на майсторите Нефтохимик, като датата ще бъде обявена в процеса на подготовката.