Сблъсък между Тунчев и Диего изправи на нокти доктора на Локо

Смърфовете се возят на бусове из Марбея

Ръководството на Локомотив Пловдив реши отново транспорта за предвижване из Марбея да са бусове, а не автобус, съобщава Гонг. Така играчите и треньорският щаб имат 4 нови буса, с които още при пристигането си отидоха на първа тренировка на „Марбея футбол център”.

Вечерната тренировка се забави и заради приемането от страна на Локомотив на бусовете. След това бяха избрани четирима шофьори и колоната потегли към комплекса, където се проведе първото занимание.

Старши треньорът Сашо Станко държеше да има тренировка след дългото пътуване от Пловдив до Марбея и го проведе за около час. В него той включи всичките налични 21 футболисти. Те първо загряха с бягане, после имаше и тонизиращи игри, в които футболистите можеха да играят с топката и с ръце. Накрая имаше и двустранна игра на маломерен терен.

Лек сблъсък между Тунчев и Диего и болежки на Здравко Лазаров бяха единствената работа на доктора на тима Константин Павлов, който си пожела да няма никаква работа по време на лагера.

Днес от 20 часа българско време е първата контрола на Локомотив и тя е срещу унгарския Видеотон. Мачът ще се играе на градския стадион на Марбея.