Операцията на Таня във Виена е след 10 дни, 1000 лв. още не достигат!

Билетите са купени, а не можем да преведем сумата на австрийската клиника, обяснява майка й Недялка Гракова

Само след 10-ина дни - на 11 февруари, бургазлийката Таня Гръкова, която страда от детска церебрална парализа, трябва да бъде във Виена, където е планирана за сложна и много важна операция.

По-голямата сума за интервенцията беше събрана с усилията на множество хора, но все още 1000 лв. не достигат.

"Билетите са купени, а не можем да преведем сумата на австрийската клиника", обяснява майката на Таня - Недялка, която не спира да търси начини да помогне на детето си.

Операцията на Таня вече веднъж беше отложена. Както BurgasUtre писа в края на септември м.г. бургазлийката имаше дата за ортопедична интервенция на 7 октомври. Дни преди това обаче едва 4 300 лв. от необходимите 9 000 евро бяха събрани по сметката й.

Сега ситуацията е много сходна, но липсващата сума е много по-малка. Това стана възможно след като доста хора помогнаха за каузата на Таня, беше проведен благотворителен концерт, а художникът Мирослав Моновски нареди експозиция в БСУ, средствата от която дари за лечението на Таня.

"Моля ви, знам, че заедно можем, затова моля споделете или ако можете дарете. Благодаря ви за подкрепата!!", казва Недялка Гръкова.

Може да помогнете на Таня:

с смс с текст DMS TANIA на 17 777, цена 1 лв. 
ПроКредит банк BG77PRSB 92301036576316
BIG PRCBBGSF

Тит.: Стоянка Георгиева Гръкова
PayPal сметка: nelito688@abv.bg

За повече информация 
Телефон за връзка с майката на Таня Недялка Гръкова: 0878 923 278