Боливуд ще снима мащабна продукция по Черноморието

Добрич Лайф

28-01-2014, 14:56

Снимка:

Албена

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

В края на април Боливуд ще започне снимките на мащабна продукция по родното ни Черноморие, съобщиха от курорт "Албена", позовавайки се на търговското аташе в българското посолство в Индия Стефан Йонков, съобщи Дарик. Във филма ще участват двете големи звезди Акшай Кумар и Наргис Факри. Сценарият е готов, а скоро представители на снимачния екип ще бъдат у нас, за да изберат най-красивите места.

Идеята за реализацията на филма е на "Албена"АД, която чрез хитовата лента има желание да привлече повече индийци да почиват в страната ни. Миналата година "Албена" се представи за първи път на най-голямото туристическо изложение в Делхи – SATTE. Предстоящото издание е от 29 до 31 януари 2014 г. и в него ще участват общо 5 родни компании, включително и "Албена"АД.
„Щандът тази година е специално изграден, а в резултат на миналогодишното участие на българските фирми за първи път бяха реализирани туристически групи от Индия – общо 150 души. Индийски туроператори също посетиха България и на място се запознаха с красивата ни страна. За нас е много важно партньорството ни с компании като Албена, която на място ще проведе множество срещи с местни туроператори. На път сме да организираме сериозен филмов проект с участието на две големи индийски звезди. Очаквам това да бъде голяма реклама за България и много индийци с възможности да посетят страната ни", посочва Стефан Йонков.

Освен в Индия "Албена" ще бъде представена на туристически изложения в Германия и България през февруари, както и в Украйна, Германия, Румъния и Русия през март.