Майка с любовника си преби до смърт и замрази малката си дъщеря

Крими

06-02-2014, 09:02

Снимка:

БЛИЦ

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Преди да убият детето, двамата се гаврили сексуално с него

Майка от американския щат Северна Каролина заедно с интимния си приятел преби до смърт дъщеря си, сложи тялото й в куфар и го замрази за над три дни във фризер, предава БЛИЦ. Телцето на малката Кейли Слъшър бе намерено в легло в жилището на майка й в Напа в събота. По трупчето е имало силни телесни повреди и следи от грубо сексуално насилие. Майка й Сара Кругър и приятелят й Райън Уорнър не са били у дома, когато тялото на детето е било открито. По-късно те са били задържани от полицията в ресторант в града. Според информацията, „заподозрените са складирали за три дни тялото на Кайли в куфар, поставен във фризер“.
23-годишната Кругър и 26-годишният Уорнър във вторник бяха обвинени в убийство и насилие срещу дете, довело до смърт. Ако бъдат осъдени, те ще лежат минимум 25 години.
Заподозрените са разказали на полицаите, че са открили Кайли мъртва през миналите почивни дни. Те са категорични, че не знаят причината за настъпването на смъртта, съобщава Napa Valley Register. Часове преди ареста им обаче съседи са ги видели как трескаво напускат апартамента, носейки много багаж. 
Бащата на детето е Джейсън Слъшър. Той в момента излежава присъда. За смъртта на детето стана ясно в събота. Във въпросния ден около 13:00 часа полицията в Напа е получила анонимен сигнал. Гласът по телефона е настоял социалните служби да проверят как живее 3-годишното момиченце.
Мениджърът на жилищния комплекс, в който се намира апартаментът на Кръгър, разказа, че двойката се е нанесла в жилището преди 10 месеца. През послендите месеци обаче се е налагало да бъде викана полиция във връзка с домашно насилие, силен шум, удряне на врати и сигнали на съседи за насилие срещу дете.