Борисов: Колкото повече стоите на власт, толкова по-тежко ще паднете (видео)

Свалиха ГЕРБ от власт с такива петна и лекета, а сега се плашат да не направим същото

Колкото повече стоите на власт, толкова по-тежко ще паднете, и за години после няма да ви има. Това искам да им предам, каза Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Как стана известно това име, сега нашумяло „Петното”? Аз го гледам от една година винаги е с Бареков и това го има на всички кадри. Ако той е бил лош човек, как тогава участваше на всички тези мероприятия и мяташе яйца по нашите митинги, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Юни месец ги видях с другото момче - как от самата сграда на Министерски съвет, в присъствието на Орешарски, ми даваха акъл какво трябва да правя. Това вече минава всякаква наглост, изтъкна още той.

Като погледнете във Фейсбук, тези хора са ми писали месеци наред, те са търсили да провокират подобна среща, но защо? Защото някой сега се е уплашил, че те могат да разкажат как са били финансирани тези митинги срещу ГЕРБ, убеден е Борисов.
По думите му най-хубава е изпреварващата атака. Те никога не са били мои хора, това са абсолютни лъжи, където говорят за както и да е финансиране. Идете при протестиращите и всички ще ви кажат, че, който дойде при мен му казвам, аз съм против каквото и да е неспазване на закони и по този начин сваляне на правителството, допълни лидерът на ГЕРБ.

Референдум - да, с цялата гражданска енергия, комунистите правят това, което те са правили. Точно така те свалиха ГЕРБ от власт - с такива петна и лекета. Сега се плашат да не направим същото. Няма да го направим, заключи Борисов.