„Обичам те” от сценични вулкани, пътека от свещи и билборд за любовта

Обяснение с карвинг от 50 до 70 лв. най-предпочитано за бургазлии

 

Ако някой твърди, че бургаските мъже са лишени от въображение, то нека се консултира с парти агенциите в града. Само човек със силно развита чувствителност може да поръча за любимата си огнен надпис в небето над Бургас. Още от края на месец януари десетки двойки са заявили желанието си да режисират вечерта на 14 февруари с най-цветните обяснения в любов.

Заря за най-прекрасната жена и дълга пътека от малки запалени свещи ще допълнят романтиката за много двойки в деня на влюбените. „Имаме доста поръчки за празника, които са най-вече за декорация в ресторант. Дори, заради големия интерес към тази услуга вече я предлагаме като специална промоция - бонус за нашите клиенти, които ще се врекат във вечна вярност през тази година”, разказа Силвия Тенева от агенция „Брилянтин”. Тя, както и колегите и от асоциацията на сватбените агенти в Бургас вече са в трескава подготовка за множество събития, свързани със специалния ден за влюбените.

Маса за двама, украсена с розови листенца, пурпурен сатен, осветена от запалени ароматни свещи, десерти с формата на сърца иизящно деториран подарък върху приборите на дамата. Тази изнедана струва около 70 лева. Сред претенциите на обичащите момчета присътвала и друга много кутираща се екстра е карвинга. Арамотно и апетитно украсена кошница от плодове била сред топ заявките. „Този вариант се поръчва, защото освен че е оригинален, цената му може да бъде и висока и много достъпна. Всъщност, имаме поръчки за такива кошници от 70, 50 и 30 лева. Вече трима  от клиентите ни за този 14 февруари  пожелаха цветята да бъдат само от екзотични плодове”, разказва собствнеичката на „Брилянтин”.

Естествено като във всяка приказва за „Влюбен” Шекспир  има и такива, които още от сега са поръчали обяснението в любов да бъде изписано в облаците над Бургас. Зарята като подарък отдавна не е рядкост, но много повече са желаещите да споделят повече със своите съграждани. Един от тях поискал чрез сценични вулкани в небето да бъде жегосан надписът „Обичам те”, при това заедно с името на любимата си.

И тази година няма да липсват обясненията и чрез билборд. Естрата струва около 150 лева, в зависимост от мястото за поставяне на посланието като извънгредските излеяния струват по-малко. Изработката на винила също е коло 100 лева, без да броим проекта.