Жена изряза със скалпел татуса си, за да отмъсти на гаджето си измамник

Англичанката Торз Рейнълдс показа на цял свят защо мъжете не бива да изневеряват на половинките си

Казват, че няма по-опасно нещо от наранена жена, но в повечето случаи този израз звучи леко преувеличен. Казват и, че татуировките, колкото и ужасяващи картини да изобразяват, в крайна сметка са напълно безобидни.

Е, историята на 26-годишната англичанка Торз Рейнълдс опровергава и двете твърдения.

Окрилена от щастливата любов със своята половинка, любителката на татуировки Торз решила да добави нова татуировка към голямата си колекция - с името на любимия, разбира се. Значението на татуса съвсем се променило, когато Стюърт "Чопър" Мей скъсал с нея, за да замине за Аляска, където открил мечтаната работа.

Седмица по-късно Рейнълдс открила, че за Стюърт "Аляска" всъщност означава друга жена, намираща се от същата страна на океана, с която той имал връзка от шест месеца.

Унижена и с разбито сърце Торз намерила зловещ начин да отмъсти, доставяйки и на себе болка, за която по-късно споделя, че ѝ е била необходима. Решила да се отърве от татуса, напомнящ ѝ за лъжата. Ръчно.

Грабнала скалпел и, час и половина по-късно, в ръката си държала парче кожа с надпис "Chopper's bitch" ("кучката на Чопър").

"Не обичам болката, но падащата кожа всъщност ми подейства доста релаксиращо", споделя Рейнълс.

Но, разбира се, докато Чопър не знае каква болка ѝ е причинил, делото няма същата стойност. Ето защо тя поставила парчето кожа в буркан, опаковала го като подарък и го изпратила на измамника по пощата. Постарала се да напише адреса с почерк, който той няма да познае, за да не развали изненадата.

"Не мога и да си представя каква му е била реакцията. Иска ми се да бях там, за да я видя", е коментарът на бунтарката.

Привлекателна история в навечерието на празника на влюбените, нали?

Снимки на "изделието" можете да видите в нашата галерия.