Хор "Космически гласове" с диригент Ваня Монева са специалните гости на концерта на Райън Лесли в София

Американската rnb сензация избира именно те да участват във филма, върху който работи

Хор „Космически гласове”® с диригент Ваня Монева ще бъде специален гост на концерта на американския изпълнител и продуцент Райън Лесли в София тази вечер.

R’n’B артистът чува на живо хора и е пленен на мига. „Хор „Космически гласове” ме кара да настръхвам, звукоизвличането им ме пренася в друго измерение, благодарение на маестра Ваня Монева. Уникална е!”, споделя изпълнителят. Не закъснява и поканата за съвместна работа.

Райън Лесли е изпълнител, продуцент и композитор, нееднократно определян като музикален гений. Има четири студийни албума и е създател на емблематични хитове за звезди като Kanye West, Jay Z, Cassie, Britney Spears и др.
Черният Моцарт, както е известен Райън, неведнъж споделя очарованието си от България. Това е третото му посещение тук, а родината ни го вдъхновява да направи концертен филм “From Sofia with Love” („От София с любов”). За специални гости избира именно един от най-значимите български народни хорове – „Космически гласове”® с диригент Ваня Монева, като не крие възхитата си от великолепното вокално майсторство на певиците.
“За мен е чест и голямо удоволствие да приема поканата на Райън,” споделя Ваня Монева. "Вдъхновяващо е да бъдем част от световната музикална история и от сърце благодаря на Райън и Symphonics за това признание. ”
На сцената на Софийска опера и балет тази вечер феновете ще могат да се насладят на уникално съчетание между r'n'b стила с подпис Райън Лесли и магията на автентичния българския фолклор в лицето на хор „Космически гласове”®.
В продажба все още са ограничен брой билети, които могат да се закупят чрез заявки от официалния сайт на Eventim, или от офиса на „Symphonics” чрез e-mail: viktoria@symphonics.co, и на тел. +359/988/875 838, +359/879/330 449. Вратите отварят в 18:00.