Гадже на бургаски футболист: Не съм спала с целия национален отбор

Плеймейтката Бонбонова сериозно обвързана с халфа на Левски Пламен Димов

Момичето, което проби в немския "Плейбой", Благовеста Цекова, по-известна със сладурската си фамилия Бонбонова, е сериозно обвързана с футболиста на Левски (София) Пламен Димов. Бившият халф на Черноморец и син на легендарния бургаски футболист Диян Петков топли леглото на знойната красавица близо 2 години, а от една двамата делят и общо жилище.

"Живеем заедно от година", сподели Бонбонова пред "Телеграф", но допълни, че все още не мислят за деца. "Мисля, че има време и за това", лаконична беше красавицата. Връщайки се назад към свалката със сегашната си половинка, Благовеста разказва: "Запознаха ни общо приятели . Той направи първата крачка. Чувствам се страхотно с него." Красавицата допълни още, че е получавала множество романтични изненади от любимия си Пламен, но не желае да ги разкрива, тъй като предпочита да пази личния си живот далеч от медийния шум.

Връщайки се към миналия Свети Валентин обаче, Благовеста с усмивка си спомня за прекрасен букет от любимите й бонбони, с който я изненадал приятелят й. Когато стане въпрос какво трябва да притежава мъжът до нея, брюнетката е категорична: "Най-важното е да е възпитан и с чувство за хумор."

Макар още да избягва темата за децата, Благовеста спокойно може да се похвали , че се справя чудесно с домакинските си задължения. Ако е вярна максимата, че любовта на мъжа минава през стомаха , то Бонбонова редовно поддържа огъня на любовта у Пламен с вкусни кулинарни изкушения. "Смея да твърдя, че мога да готвя всичко. Много добра домакиня съм", хвали се красавицата.

Макар да краси различни мъжки списания, Бонбонова никога не би се снимала в порнофилм. Като всяко красиво момиче тя е получавала неприлични предложения, които е отклонявала, тъй като не си пада по секс за една нощ. Като най-нелеп слух по свой адрес хубавицата посочва мълвата, че е спала с целия национален отбор. "За футболистите накуп не искам да коментирам, не ми допада подобен вид секс. Тук е мястото да кажа, че не съм била с целия национален отбор. Това са абсолютни небивалици и измислици. Никога не съм го казвала, не се и случвало", завършва Бонбонова.