Феновете на Черно море спряха клубния автобус с 4-метрово дърво

Звънят на Гонзо по телефона

С помощта на 4-метрово дърво, намерено в близост до платното за движение, феновете на Черно море препречиха клубния автобус на моряците по път за Варна. Ултрасите на Морето, които подкрепиха любимците си на стадион "Градски" в Гоце Делчев, при загубата с 0:1 от Пирин, спряха рейса на варненци и искаха обяснение за слабата и безидейна игра днес.

Привържениците настояваха футболистите да слязат от автобуса, но това така и не се случи. Единствените, които се показаха навън бяха хора от щаба на Георги Иванов, както и двама-трима от младите играчи, които днес не взеха участие в мача. Самият Гонзо пък не е бил с футболистите. В крайна сметка шефът на фенклуба на Черно море Иван Михайлов се качил при футболистите в клубното возило и излял болката, обзела всички привърженици на варненския клуб след днешната загуба от Пирин.

"Левият краен бранител Мишо Венков побърза да оправдае своите колеги с думите - "И Манчестър Юнайтед падат", разкри Михайлов пред Varnautre.bg. "На всички ни е ясно, че е нормално да загубиш мач, но не може да играеш без желание и да нямаш голова ситуация срещу отбор като Пирин. Някой момчета са дали последните си пари, за да дойдат днес на мача и да ви подкрепят. Пътуваме повече от 1000 км. Нямате право да се подигравате с нас. Играта ви днес е срам за Варна", казал шефът на фенклуба пред играчите.

Стана ясно още, че феновете са звъннали на Гонзо, който, както вече стана ясно, също е разочарован от играта на отбора днес. Той бил съпричастен с привържениците, като споделил - "Мен също ме е срам от играта на отбора днес".

Както вече писахме, малко след гола на Пирин привържениците на Черно море си събрали знамената и са напуснали стадион "Градски" в Гоце Делчев.