Борисов поздрави младежката организация на ГЕРБ по случай 6 години от създаването й

Тази подкрепа и вярата на всички наши членове и симпатизанти, ни задължават да постигнем поредната си изборна победа

Поздрав от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и зам.- председателя Цветан Цветанов към младежката организация на ГЕРБ, която днес отбелязва 6 години от създаването си.

 

За нас е удоволствие и чест да ви поздравим с отбелязването на 6 години от създаването на младежката организация на ГЕРБ. С действията си вие показахте, че младите хора имат гражданска позиция, смелост и сили да се справят с предизвикателствата на времето. Продължавайте да отстоявате позициите си и да се борите за тяхната реализация. Изключително сме горди от факта, че толкова много млади хора вярват в ГЕРБ и са нейни членове, защото вие сте бъдещето на България. За тези шест години както партията, така и всички нейни организации успяха да се развият много бързо и да станат част от европейското семейство. Доказателство за това са множеството признания, които получи младежката организацията на ГЕРБ от Европа. През  2009 г. МГЕРБ стана пълноправен член на EDS (Европейски студенти демократи), през 2011 станахте и пълноправен член на YEPP (Младежката организация на ЕНП), а през 2013 МГЕРБ излъчи първия българин, избран за зам. - председател на YEPP. Всяка година стотици членове на МГЕРБ преминават през различни профилирани обучения на национално и международно ниво. Те имат за цел изграждането на специфична експертност в младежите, предвид тяхното участие в местната, изпълнителната и законодателната власт. Младежи ГЕРБ е желан партньор както на европейско ниво, така и на регионално, развивайки задълбочено сътрудничество с младежките десноцентристки организации от Балканите.

 

ГЕРБ спечели втори поред парламентарни избори, безпрецедентно в най-новата история на България, но ни беше отнета легитимната възможност да управляваме страната. Властта ни бе открадната от неестествената коалиция, която дори не беше избрана и пожелана от гражданите. Днес тези хора, които управляват България, са нежелани от българите, те водят страната ни към пропаст, от която трудно ще излезем.  Важно е да бъдем обединени зад ценностите и идеите, с които създадохме партия ГЕРБ. Доказахме, че нашата партия е единствената изцяло независима в България. Доказа го и фактът, че получихме поредната подкрепа от Европейската народна партия и европейските ни партньори. Тази подкрепа и вярата на всички наши членове и симпатизанти, ни задължават да постигнем поредната си изборна победа, както на изборите за Европейски парламент през май 2014 г., така и на неизбежните предсрочни парламентарни избори. Днес повече от всякога вярваме, че предсрочни парламентарни избори ще има и то много скоро. България и българският народ заслужават да бъдат управлявани по най-добрия начин, а не с лъжи и манипулация. ГЕРБ не само ще затвърди резултата от предишните евроизбори, убедени сме, че ще постигнем още по-висок резултат.

Вие, младите, сте бъдещето на България, не трябва да губите надежда, вярвайте и се борете за по-доброто бъдеще на страната ни. Ние сме горди, че в ГЕРБ има толкова млади и амбициозни хора, изпълнение с желание за работа и нестихващ ентусиазъм.

Желая на вас и вашите близки много здраве и късмет! Най-важното е да не губите вяра, че бъдещето може да бъде по-добро и основен принос затова имате и вие. Вярваме, че заедно можем да превърнем България в едно по-добро място за живот с европейски облик. Място, с което да се гордеем и от което да не бягаме.

Благодарим Ви за всеотдайната работа, която вършите неуморно през всичките тези години!