Гледането на порно в проценти

Животът

28-02-2014, 00:08

Снимка:

facebook

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Подозираме, че си открил разликата между половете и огромното разделение, от което някои хора правят милиони. Причината за подобно твърдение се крие във факта, че нито една жена не иска да си признае елементарните неща - гледа порно, иска тройка, готова е да пробва с жена и разбира се, че не обича да бъдеш кретен (лошите момчета са демоде), пише hotnews.bg.

Жените се разкриват малко по-трудно от мъжете, което означава, че ти си по-смел и ще признаеш, че гледаш порно, повече от нормалното, мислиш лоши работи на милфките, възбуждаш се от странни предмети като розово пони и имаш колекция с всички бивши. Разкриване от подобен вид ще ти помогне да достигнеш до нейното сърце и ще получиш всички желани отговори: тя не гледа порно, мастурбацията е мит, никога не се е вълнувала от жени и тройката й се струва твърде далечна. Ясно е, че единствените хора, които могат да кажат истината са учените - те поне запазват анонимност и предразполагат жените да говорят.

Гледането на порно
Оказва се, че всички сме попадали на палавите барманки, услужливият водопроводчик и негово величество, членът с крака. Кога се отдаваме на розовите филми? Жените гледат най-много порно на възраст между 18-24 години (73.7%), тогава споделят, че са заинтригувани и имат желание да научат повече, за да не се чувстват засрамени от партньора си, от мъжкото съсловие на същата възраст са си признали само 23.7% - доста скромно.

С годините, процентите падат, защото вече се смята, че си открил жената, която да замести Джена в леглото. На възраст 25-34, жените гледащи филми са едва 16%, докато мъжете са около 37.2%. След минаването на 35-годишна възраст, жените се отдръпват от този вид забавление и намаляват до 4.4%, а мъжете се отдават все повече на актрисите, защото достигат процент от 37.8%. И докато всички вярват, че гледаме порно, когато не сме обвързани, учените доказаха нещо съвсем различно - хората във връзка гледат повече порно. Обвързаните мъже (65.6%) и обвързаните жени (55.4%) са предпочели да обогатят знанията си именно от филмите, защото никой няма време да чете кама сутра.

Честотата на гледането
И ако си мислиш, че жена ти е мръсница, която не пропуска възможност за един бърз скреч, тогава ще те разочароваме - представителките от този вид са едва 3.8%. Жените, отдаващи се на себе си по веднъж на няколко дни е малко по-висок - 25%, а тези, които казват, че не е мастурбират твърде много са 71.2%. Предлагаме на последните да се засрамят и да започнат. И един камък в мъжкия двор - 57.7% от жените смятат, че ти прекаляваш с порното.
Интересен факт: 3 от 4 жени вярват, че жената в порно индустрията симулира оргазма си, а 1 от 5 не може да прецени. 100% от мъжкото съсловие може да потвърди, че в другия пол няма никакви симулации.

Предпочитанията
Около 46% от жените имат тип мъж, който търсят в интернет пространството за гледане, 44.9% смятат, че мъжът няма никакво значение - надушваме дискриминацията. Жените класифицират вниманието си спрямо няколко фактора: мъжът (11.2%), жената (28.5%), качеството на половия контакт (60.3%). Искаш ли да знаеш какво предпочита мъжкото съсловие? Започваме с това, че има другари, които искат да видят поренето на една жена от 2-ма или повече актьора (9.6%), следвани веднага от хората, които се радват на жената, която се самозадоволява (16.4%), почитателите на харем са (29.4%), а мнозинството от мъжката аудитория смята, че нормалният полов контакт от равен брой представители на двата пола е повече от перфектен (77.8%).

Порно с участници от един и същи пол
Трябва да признаем, че сме гледали порно с гейове, веднъж и не по наше желание в 5-ти клас. Чакахме цяла вечер да стане 12 часа и да сменят канала на сръбската телевизия с истинските истории на живота, а се оказа, че било времето на любвеобилните другари с разширен кръгозор на приятелството, което ни накара да изключим телевизора твърде разочаровани. Едва ли се интересуваш от мъжките предпочитания, но ще ти каже, че жените имат интересни наблюдения върху тези видове забавления. Само 17.3% от тях са признали, че са гледали ласки между жени и не им е харесало, а останалите твърдят, че гледат (46.3%) и завършваме с гледащите, но предпочитащи хетеросексуално порно (21.3%). Процентът от жени, които казват, че никога не са гледали е 15.1% - последните са лъжкини.

Сексуалните ти предпочитания
47.4% от мъжете се радват на свежата и млада плът, която тепърва се докосва до магическия скиптър, 40.1% предпочита жените с големи гърди (Лиса Ан), 38.9% се радват на слабичките девойки за сметка на 30.8%, които почитат свещените бразилските дупета. И на финала става ясно, че има около 30%, които изказват адмирациите си към MILF-ките и онези, които влизат в графата Cougar.
Жените смятат, че възрастните актриси са готини (12.3%), странни (32.6%), няма никакво значение (55.1%).
Резултатът от всичкото това гледане води до желанието на 85% от мъжете да поискат приятелката им да се превърне в порно актриса, с чорапки и перверзен поглед, знаеш. При жените не е така, те са виждали много сцени, които искат да пробват с партньора си, но около 60% се срамуват и отказват да споделят желанията си - настояваме да си признаят веднага!

Порното срещу истинския живот
Да си дойдем на думата, няма нищо от порното, което да се случва толкова лесно и в реалността, защото жените не те пускат да си поиграеш в задния двор, искат само да им преинсталираш компютъра, но не и да ги напляскаш, защото са гледали порно. И все пак има някои интересни факти от цялата работа:
Трима от четирима мъже гледат порно с актриси, чието телосложение предпочитат и в реалния живот а.к.а. кажи какво порно гледаш, за да ти кажем какви жени предпочиташ.
Седем от десет гледат сцени, които не биха направили наистина с приятелката си - страхливци!
Седем от петдесет жени гледат сцени, които никога не биха искали да пробват върху себе си.
Трима от четирима партньора са готови да гледат порно с теб.