Гошо от Почивка отново извади хит касов

Бургас Лайф

03-03-2014, 12:43

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

С шест незабравими рап балади Гошо от Почивка каза "Адио!"

Този път възпят е „Лудогорец”`2014

„...ЛудОгорец  е номер едно при мейн...” се римува с „България отново се роди с такива футболисти, нали” в най-нови хит касов на рап чудото Гошо от Почивка.

На 28 февруари изпълнителят на хитовете  „Песен за Димитър Бербатов 2” и „Бойко Борисов”, излезе с поредната изненада в равноделни ритми. Само за четири часа след като самастоятелно качи парчето си в най-големия канал за видеосподеляне „You tube”, Гошо разби по гледания –те са близо 1000, споделянията са около 100, а три дни по-късно достигнаха близо 80 000.

Въпреки, че драматично и ужасяващо за много от феновете си в началото на 2013 година той обяви на страницата си в социалната мрежа, че казва сбогом на рапа и се обръща към тежката музика – заслужено „развитие”, Гошо от Почивка не посмя да затвори страницата на социалния рап.

„..пукуриха Рим, ут сърце им благодарим” възпява Жорката, в чието сърце остават „Лудогорец”, както и други звезди от футболното игрище и не само.

Подобно на родния фолклор, Гошо от Почивка е разказвач на настоящето в България, за да напише новата история!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен