Тото-маниаци мечтаят за джакпота, но се радват и на дребни суми

Животът

15-03-2014, 14:10

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Близо 5 млн. лв. се натрупаха за второто теглене в играта 6/49 накара

"Малки суми и дребни неща. Играя от дълго време и дори не помня откога". Така започва разказът на възрастен господин, дошъл в неделния следобед пред тото пункта, за да изпробва за пореден път късмета си, пише БГНЕС.

Тото джакпотът от близо 5 млн. лв. за второто теглене на играта 6/49 накара любителите на играта отново да замечтаят за спечелването на голямата сума. Още от сутринта тото-играчите започнаха да се стичат към пунктовете с фиша в ръка, но въпреки мечтата за джакпота, разказваха, че печелят малки суми и дребни неща.

"Играя много отдавна и то с едни и същи числа. Печелила съм, но малки сума. Най-голямата сума е 130 лв.", разказва и запалена по играта жена на около 50 години.

Момче на около 20 години, което работи в кафенето до тото пункта, също беше решило да пусне фиш за утрешното теглене, но използва и възможността, за да провери какво е спечелил предишния път. За съжаление фишът не беше печеливш. "Играя от малък, но не помня как пуснах първия фиш", разказа той и не скри, че все още се надява да стане милионер, но засега е спечелил само 3.50 лв.

"Най-много съм печелила четворка, а най-голямата сума е 50 лв.", каза госпожа Димитрова, която играе от близо 10-15 години. За Димитрова не е важно да спечели джакпота, защото най-голямото удоволствие за нея идва от тръпката и удоволствието, които играта й донася. /БГНЕС