Съседка на изнасилвача Георги Симов: Изкараха с линейка окървавено момиче от дома му

Извергът плакал за жертвите си

След поредното изнасилване на 33-годишния Георги Симов линейка е прибрала жертвата от дома му. Това разкри негова съседка в предаването "Жените говорят". В студиото стана ясно също, че Георги имал мераци към непълнолетни момичета.
Жената разказа пред камерите на ТV7, че момичето е било в кръв, качено е в колата на "Бърза помощ" и откарано в болнично заведение. Самият Георги пък бил целият изподран. На мястото имало и полицаи, които отвели с патрулка Симов.
Майката на Георги - специалистът по вътрешни болести д-р Нели Атанасова призна, че след поредното изнасилване на Бъдни вечер, синът й е плакал много. Изнасилвачът проронил сълзи и когато се гаврил с момиче в Ямбол преди две години.
"Пенсионер съм, не съм на работа от две години. Георги не е проявявал агресия към жени. Много пъти съм говорила с него, но явно тук трябва лечение, а не разговори. Той е много умен, а промените при него са в емоционалната сфера. През 2012 г., когато беше задържан в Ямбол той много плака. Ходих на Нова година да го видя, но не ми разрешиха, чух го по телефона. Но много плака, изключително много плака", разказа още д-р Атанасова.
По думите й синът й не разполага с пари, а скъпите вещи, с които позирал за снимките си във Фейсбук, е взел от приятел. "Не е живял в добра материална среда, той е безработен, аз съм пенсионерка.
Показването на скъпи вещи, часовници явно е някаква психотична продукция. Георги има брат от втория брак на баща му, зъболекар е и е много добро момче", подчерта още майката на Симов. Тя признава, че е осъзнала, че Георги страда от психично заболяване преди два месеца. "До тогава си мислех, че състоянието му е периодично и е повлияно от употребата на алкохол", обясни още д-р Атанасова.
Срещу Георги Симов има образувани три досъдебни производства за изнасилване. Първото е от 2012 г. , второто от края 2013 г., а третото от 2014 г. През февруари е направил неуспешен опит за изнасилване. Георги избирал девойките в дискотеката