ДесиСлава: Детето е нещото, което те обвързва с човека до теб за цял живот

Пловдив Лайф

20-03-2014, 16:01

Снимка:

Fakti.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Според пловдивчанката сватбите не са модерни, но все пак мечтае да каже "ДА" на Светльо на някое екзотично място

Наскоро ДесиСлава се върна от почивка на Сейшелите. Веднага след това започна да се шуми, че освен за новия й клип, райското място я е вдъхновило и за нещо по-сериозно, а именно - да каже съдбовното „да“ на ММА боеца Светлозар Савов, предава Fakti.bg.

"Това е моя женска мечта. Да имам сватба на такова екзотично място и на нея да присъстват само най-близките ми хора и приятели. Не съм отишла на Сейшелите обаче, за да търся място за сватба. ", казва пловдивчанката. факти.бг.

На въпроса дали скоро ще има сватба, хубавицата отговаря, че все пак любимия трябва да направи тази крачка.Според Деси това със сватбите вече не е толкова модерно, но двамата са говорили и за по-сериозни неща, например за дете. "Всъщност това е нещото, което те обвързва с човека до теб за цял живот и е много по-сериозно като крачка, отколкото брака. Казвам го въз основата на опита, който съм имала. Имах брак, който изтрая 10 месеца. След неговия край, с течение на времето, с човека си ставате съвсем чужди, но когато има дете, вече е много по-обвързващо.", казва още пловдивчанката.