Специализираните изложби SECURITY EXPO, Българска Строителна Седмица и Sofia LogExpo в Интер Експо Център – София

Новините

20-03-2014, 17:27

Автор:

АМГ

Всичко от Автора

Акцент на втория ден на Българска Строителна Седмица беше дискусионния форум „Да събудим строителството“

Днес е вторият ден на специализираните изложби SECURITY EXPO, Българска Строителна Седмица и Sofia LogExpo, които се провеждат в Интер Експо Център – София и продължават до 22 март (събота) включително. Те представят най-новото в областта на частната и обществена сигурност и безопасност, енергоефективното, екологично и функционално строителство, както и новостите в логистиката, дистрибуцията, складовата техника и оборудване.

На 20 март съпътстващата програма на SECURITY EXPO предложи възможност за запознанство с новите интегрирани решения и продукти в системите за сигурност с поредица от презентации на авторитетни компании. Темите засегнаха синергията между технологии и наука в полза на сигурността, нови продукти за видеонаблюдение и оповестяване, “Умни” алармени централи и мобилни решения в отговор на новите пазарни тенденции, както и новите високотехнологични разработки на системите за видеонаблюдение. Специалисти запознаха гостите на Интер Експо Център с процедурите и практиките при сертификация на системи за контрол на физическия достъп.
Акцент на втория ден на Българска Строителна Седмица беше дискусионния форум „Да събудим строителството“. Проектът е съвместна инициатива на Агенция Булгарреклама и интернет платформата Строители БГ. Главния архитект на София - Петър Диков представи интегрирания план за градско възстановяване и развитие, който очертава стратегическите приоритети и цели за устойчиво развитие на София, чрез принципите на интегрирано планиране. Посетителите се запознаха с част от проекти, по които Столична община е възложител. Те са с акцент върху енергоефективното, функционалното и екологично строителство. Дискусиите продължиха през целия ден, а пълната програма може да видите ТУК.

Днес започват и демонстрациите в зоната „Мисия в услуга на Майстора“. Те ще бъдат заснети и излъчени в сайта на предаването „Мисия Моят Дом“. Графика на представянията можете да видите ТУК.

Официален партньор на специализираната изложба за енергоефективното, екологично и функционално строителство е УниКредит Булбанк, чиито експерти са на разположение за консултации за комплексни финансови, разплащателни и кредитни услуги, които могат да подобрят конкурентоспособността. Какво представя банката в своята зона, разказва Димитър Пенков, ръководител отдел бизнес клиенти.

Програмата за 20 март на изложбата за логистика, дистрибуция, складова техника и оборудване Sofia LogExpo, предложи презентация на тема „Ефективно управление и адекватна оценка на транспортните процеси“, която се проведе в зала Пирин на Интер Експо Център. Акцент в програмата за днес беше и семинар на тема „Логистика от ново поколение“, който се проведе в зала Родопи. Повече подробности за събитията по време на изложбата можете да научите на сайта на Интер Експо Център – София.

Още за програмата на SECURITY EXPO, Българска Строителна Седмица и Sofia LogExpo можете да откриете на страницата на Интер Експо Център, както и в социалните мрежи Facebook, LinkedIn и Google+. Интер Експо Център – София очаква посетители до 22 март, събота, 16:30 часа.

Вижте видето към изложбите: