Часът на Земята в Морската - танци, екстремни спортове и огнено шоу

Мисия Варна

29-03-2014, 12:04

Снимка:

© Funcity

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Община Варна гаси лампите за час в събота

Младите хора на Варна ще покажат изкуството си като алтернативен начин за прекарване на свободното време

Тази вечер гасим лампите за Часът на Земята. Това е една от най-мащабните акции на WWF, която се провежда по целия свят от 2007 година насам.

По време на Часът на Земята, хора от целия свят символично изгасяват осветлението в домовете си за един час, а знакови сгради притъмняват като по този начин се отправя призив за по-устойчиво бъдеще.

Във Варна, световната кампания ще премине под мотото "Часът на младите". Инициативата има цел да популяризира световната кампания "Часът на Земята" и в същото време да покаже уменията на талантливи варненски младежи.

Младите хора на Варна ще покажат изкуството си като алтернативен начин за прекарване на свободното време и ще подкрепят световната еко инициатива за пестене на електроенергия.

В програмата се предвижда демонстрация по екстремни спортове, огнено шоу, жива музика, арт зона, танци. Входът е свободен. Мястото предивдено за изявите е входът на Морската крадина. Започва в 20 часа.

Инициативата е подкрепена от Сдружение ЗА ТЕБ, Неформална група "Play 4 Kill", Сдружение "Power Jump", Сдружение "DEMO" и WWF България.