Ваксина, одобрена от СЗО и финансирана от фондация Гейтс, парализира 50 деца

Цената на мащабния проект е 571 милиона долара

Бил Гейтс е известен с пословичната си щедрост и неговата фондация спонсорира ваксина за децата в Африка. Тази ваксина има за цел да предпази децата от заболявания-менингит и малария. Но пътят на добрите намерения се оказва доста трънлив или по точно казано – тази ваксина направо парализира деца.

Веднага възниква въпросът: как Световната здравна организация я одобрява…как може за тези деца да се прави ваксина, с която направо се експериментира?
Потресаващ случай описва журналистката Кристин Ингландза за парализа на деца в селцето Гуро в северен Чад. Там се случва нещо ужасно – 50 деца са с ваксина MenAfriVac и после се парализират. Преди парализата, разбира се, има и други прояви – гърч, конвулсии, халюцинации.
Още по-ужасното е, че тази ваксина започва своята мисия само 24 часа след поставянето. Помислете си за хилядите деца в Африка и за многото неизвестни случаи, за които СЗО мълчи. 
Родителите алармират властите, но все още нищо. Пресата се старае да потуши скандала. А Бил Гейтс излиза, че е спонсорирал едно престъпление.
Цената на мащабния проект за тази ваксина е 571 милиона долара…Това е огромна сума, за ваксина, която не е безопасна?
Но…ето най-ужасният факт – СЗО е обявила, че ваксината е напълно безопасна! Чии интереси се обслужват и кой си прави опити с живи деца, лъжейки, че това е ваксина без странични ефекти, коментира сайтът zdrave.ws.