Подсрастващ норвежец си татуира касов бон от McDonald's (снимки и видео)

"Сега съм като ходещ билборд, но мисля, че е забавно"

18-годишният норвежец Стиан Итердал от Лоренског е горд собственик на касов бон от McDonalds, татуиран върху дясната му ръка.

Бащата на момчето е в шок и му е забранил да се прибира от университета в къщи.

Необичайната татуировка привлекла общественото внимание едва след като майсторът й от Sabelink Tattoo студио споделил снимка на стената във фейсбук профила си. От коментара му става ясно, че младежът е направил татуировката не по собствена воля.

Един ден, похапвайки с приятели в McDonalds, Стиан се похвалил, че се радва на широка популярност сред дамите. Преди да успее да разкаже за късмета си с нежната половина от човечеството, останалите от групичката му поставили ултиматум - или да татуира кукла Барби върху задните си части, или да изрисува върху ръката си касовия бон от McDonalds. По този начин, те преценили, че могат да го накажат за самохвалството.

Стиан, разбира се, избрал McDonalds и запечатил за цял живот сметката върху дясната си ръка.

"Сега съм като ходещ билборд, но мисля, че е забавно", споделя норвежецът и допълва: "Може би това няма да е толкова забавно, когато стана на 50 или 60 години, но все пак това е моят избор".

Татуировката, заемаща над половината от вътрешната част на ръката му, показва скромна сметка от 143 норвежки крони, равняващи се приблизително на около 34 BGL. Младежът не е коментирал, дали сам е изял трите чийзбургера или ги е поделил със завистливите си приятели.

Потърсен за коментар от местни медии, говорител на веригата за Норвегия е заявил, че това не е "маркетингов трик на служител от компанията", а само "постъпка на лоялен клиент".

Въпреки недоволството на родителите си, задявката на Стиан с касовите бонове не стига дотук. Младежът е обещал да си татуира още един и на другата ръка. Дали пък не очаква от McDonald's да му предложат пожизнено да се храни на аванта?