Уникален интимен тест! Коя част от тялото къпете първо и какво говори това за вас?

Един от най-интересните аспекти, свързани с езика на тялото е, че човек не осъзнава до каква степен дадени механични действия, които извършва по точно определен начин, отразяват отделни черти от характера му.

Обикновено онези, които имат усет към езика на тялото, успяват по-лесно да проумеят посланията и тайните, закодирани в жестикулирането, гримасите, израженията и цялостното излъчване на хората от обкръжението им, но в същото време не осъзнават, че биха могли да научат много за самите себе си, ако успеят да се видят отстрани. А това е трудно – много трудно за всеки, дори за хората, притежаващи значителен житейски опит, мъдрост и разбиране за човешката психология.

С този тест ще ви помогнем да проумеете по-добре себе си, без да трябва да стоите и да се наблюдавате с часове в огледалото, което при всички положения ще ви накара да влезете "в роля" и няма да даде достоверни резултати. За да откриете някои от най-ключовите, жизнеопределящи и жизнеутвърждаващи характеристики на своята повече или по-малко енигматична личност, трябва само да отговорите на следния въпрос:

Коя част от тялото си къпете най-напред, влизайки под душа?

1. Главата

2. Гърдите

3. Мишниците

4. Лицето

5. Раменете

6. Друго

Не сте сигурни? Тогава спрете да четете тази статия за момент и тичайте в банята, а след това изберете своя отговор! Готови ли сте? Тогава да присътим към тълкуванието на отговора, който сте дали (вижте след снимките)

Може би са раменете?

А може би е лицето?

1. Хората, които започват къпането от главата, са артистични личности, които обичат да витаят в облаците, но в същото време могат да постигнат неща, които не са по силите на други. Вие не винаги проявявате преданост и настойчивост в делата си, но когато нещо ви харесва безусловно, не пестите усилия, докато не постигнете целта си. Не поставяте парите на първо място в живота си – приятелството е основният ви приоритет. Във вашата среда попадат само интелектуалци, както и хора, с които се чувствате близки по дух. Вие сте великолепни любовници, тъй като винаги сте отворени за новото и копнеете за неизпитвани досега усещания. Вашата сила е в таланта и способностите ви. Идеалният партньор за вас би бил човек, който започва къпането си от гърдите.

2. Хората, които най-напред измиват гърдите си, обикновено са практични, праволинейни личности, които оставят удобството на заден план. Ненавиждате да ви отвличат от заниманията ви и не страдате особено, когато хората не споделят вашата гледна точка. Вие сте добри любовници и подобно на хората, които започват къпането от главата си, обичате да пробвате нови неща. Ето защо именно те са най-подходящите партньори за вас.

З. Ако започвате къпането на тялото си от мишниците, вие сте надеждни и трудолюбиви личности и се числите към доста често срещан тип хора. По природа вие сте здраво стъпили на земята, казано в добрия смисъл на думата, и давате мило и драго да помагате на другите. Понякога се озовавате в неприятна ситуация, тъй като не можете да установите дали хората в обкръжението ви са искрени в отношението си към вас. В сексуален аспект вие сте по-скоро посредствени любовници и можете само да спечелите, ако се опитате да разнообразите сексуалния си живот. Най-голям е шансът да намерите удачен партньор сред хората, които къпят първо раменете си.

4. Ако сте от хората, които поставят парите и благосъстоянието на първо място, най-вероятно къпането ви започва от лицето. Вие сте готови да направите всичко (или почти всичко), което ще допринесе за забогатяването ви. Може би няма да искате да си го признаете, но честността и достойнството се намират на заден план при вас. Вие наричате свои приятели хората, които откликват, когато ги потърсите за помощ или услуга, а на живота гледате като на препятствие, което трябва да бъде преодоляно. За останалите хора понякога е трудно да проумеят начина ви на мислене, но вас и не ви вълнува особено както мислят другите за вас, тъй като сте доста егоцентрични. В леглото се представяте посредствено, тъй като винаги се интересувате единствено от собственото си удоволствие. В най-добрия случай ще се свържете интимно с някой, който започва да се къпе от част от тялото, която не е сред изброените във възможните отговори на този тест (или иначе казано би посочил шестата опция).

5. Онези, които започват да се къпят от раменете, не се радват на кой знае какъв късмет в живота. Вие често не получавате онова, към което се стремите, а тъй като в общия случай не сте много симпатични на другите, предпочитате уединението като спасение от негативните емоции. Други намират път за бягство от действителността в бутилката или в хазарта. Вие възприемате света като ад на земята. Парите и властта са от значение за вас, но липсата на късмет се явява непреодолимо препятствие. За вас сексът е маловажен, а намирането на партньор за цял живот – нелеко предизвикателство. Единственият ви шанс да го сторите е сред хората, които къпят първо мишниците си.

6. Вие започвате да се къпете от част от тялото, която не е сред посочените в горните пет опции, и това ви причислява към доста често срещан тип хора. Вие без съмнение притежавате някаква своя, вътрешна сила, но за другите е трудно да проумеят каква е тя. Ще спечелите, ако развиете авантюристичната жилка, която носите в себе си, както и ако се научите да капитализирате потенциала, който притежавате. Дълбоко в себе си вие сте интересна личност със съвсем малко и не толкова съществени недостатъци. Успехът ви до голяма степен зависи от това да съумеете да развиете силните си страни, вместо да хабите енергията си в това да прикривате слабите. Вие сте сносни любовници с голяма фантазия, но още по-голяма нерешителност, когато дойде време за действие. Най-добър партньор бихте намерили сред хората, които започвате да се къпят от лицето.

framar.bg