Борисов: Масларова е летяла с Авиоотряд 28, за да гледа опера за 50 000 долара

Новините

14-04-2014, 14:58

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Орешарски ходи до Виетнам, за да открие ресторант

Като министър Емилия Масларова е летяла с Авиоотряд 28 до Сидни, за да гледа опера за 50 000 долара, а мен ме разследват.... Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, където се срещна хора от местната структура, цитиран от blitz.bg. "Управляващите са негодници и както са тръгна, България ще стигне Гърция, но нас няма да има кой да ни спаси. Реваншизъм голям имам към тях, защото вместо да строят, те се занимават с кокошкарски истории. Обвиняват ме за Авиоотряд 28. А като провериш в Гугъл, винаги можеш да разбереш на коя дата къде съм бил - я на магистрала "Хемус", я на "Дунав мост". Ще им изкарам всичко, ще кажа и как като министър Емилия Масларова е летяла с Авиоотряд 28 до Сидни, за да гледа опера за 50 000 долара", обяви Борисов.
Лидерът на ГЕРБ не спести и критиките си към Пламен Орешарски. "Какво да го коментирам. През цялото си управление отиде да открие един български ресторант във Виетнам. Явно ще изпреварваме Китай по брой на ресторанти в света", добави той.

Попитан дали да очаква предсрочни избори, Борисов каза: "Не мога да очаквам нищо, защото още не са окрали това, което им бе оставено. Като спрат всички европрограми, тогава целят народ ще плаща."