Майонезеният бос с 4-етажен палат в Пловдив, Елен Колева отскача при любимия

Палат на 4 етажа с висока ограда си е построил в Пловдив майонезеният бос Александър Найденов, пише "Всеки ден". Гаджето на актрисата Елен Колева обаче рядко прекарвал повече от 1-2 седмици през месеца в родния си град.

За сигурността на имота се грижи въоръжена до зъби охрана и едно куче, чиято порода обаче е странно подбрана. „Всеки очаква да види вътре някой доберман или питбул, а всъщност се разчита на едно чау-чау, доста добричко и мило", разказаха съседи на Найденов от пловдивската квартал „Южен", познат и като „Кючук Париж".

Те споделят, че богаташът е доста добър и отзивчив и никога не правел шумни или арогантни събирания, нито пък блокира движението по тясната уличка, като паркира всякакви лъскави возила пред имота си. Самата къща разполага със свой собствен подземен гараж и огромен двор, в който според по- наблюдателните съкварталци на Сашо Майонезата има всякакви неща: огромен басейн, отлично поддържана морава, дори собствено кафене, което работи само за Александър Найденов и неговите авери.

Оградата обаче е толкова висока, че никой не може да надникне вътре, освен ако не разполага с бинокъл и не се е качил на високо място.

Александър Найденов предпочитал да изкарва времето си за почивка в имота и рядко използвал неговата пищност за среща с бизнес партньори.

Често водил там и Елен Колева. Двамата се усамотявали в къщата, заобиколена от зеленина, и не излизали оттам с дни. Понякога само можело да бъдат забелязани на огромната тераса на покрива да се излежават на шезлонги и да си правят барбекю.

Автомобилният парк, скрит зад високата ограда, бил за чудо и приказ. Сашо Майонезата кътал всякакви тузарски автомобили и заради това разчитал на СОТ и няколко души охрана, които били готови да си дадат живота за бизнесмена.