ГЕРБ е силният глас на Европа. ЕНП ще победи ПЕС на тези избори

Цветан Цветанов: Отново показваме сила

"Нашият номер 18 е изключително лесен, за да говорим с хората, защото конституционното право да гласуваш идва, когато ставаш пълнолетен – на 18 години", заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов при откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в зала „Арена Армеец” в София.

„Днес официално откриваме кампанията на ПП ГЕРБ за важния европейски вот. Отново показваме сила, обръщаме се към всички структури на ПП ГЕРБ с едно голямо благодаря за това, което правим в продължение на 7 години и това, което правим в последната година при това правителство, което отдалечава страната ни от Европа”, каза Цветанов и допълни: „През 2009 г. имаше спрени еврофондове, организирана престъпност, отвличания почти всеки месец. Към края на мандата на Станишев имаше усвоени средства, които бяха разплатени – около един процент, бяха договорени само 15 %. В правителството на Бойко Борисов завършихме с 37 % усвоени и 103 % договорени във финансовия програмен период”.

„ГЕРБ е силният глас на Европа. ЕНП ще победи ПЕС на тези избори и те ще са с по-лоши резултати”, красноречив бе Цветан Цветанов.

„Ще направим инициатива, която ще даде възможност на 25 май по електронен път да гласуват българите, живеещи в чужбина, за да могат да дадат своя глас”, каза още заместник-председателят на ГЕРБ.