Живка Аладжова поздрави участниците в турнира по стрелба на Втора механизирана бригада

Животът

29-04-2014, 17:55

Снимка:

Областна администрация Стара Загора

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Работното време на музейните обекти по празниците

Турнирът се провежда по случай 6 май

Отбор от Областна администрация Стара Загора взе участие в турнира по стрелба, който се организира от ръководството на Втора механизирана бригада на ГУЦ „Люляк” по случай 6 май – Ден на храбростта и на Българска армия.
Областният управител Живка Аладжова изпрати поздравителен адрес до полк. Недялко Ников, зам.-командир на Втора механизирана бригада и до всички военнослужещи участници в състезанието.

„Сигурна съм, че всеки от вас е дал най-доброто от себе си в преследването на първото място и в стремежа да се представи достойно в тази спортсменска надпревара. Позволете ми да използвам случая, че съвсем скоро ще отбележим 6 май - Ден на храбростта и Българската армия, за да пожелая много здраве на всички бивши и настоящи военнослужещи, които години наред са служили всеотдайно в изпълнението на поставените задачи. Бъдете все така отговорни към нелеката мисия, която сте избрали за себе си”, се казва в адреса.
Надпреварата протече в два етапа – бърза и прецизна стрелба. Включиха се 12 състава от военни формирования в Стара Загора, Ямбол, Хасково и с. Свобода, както и отбор от офицери от запаса.

Представянето на тима от Областна администрация бе определено като „достойно” от полк. Недялко Ников, който изрази увереност, че с повече тренировки резултатите несъмнено ще бъдат подобрени в следващите турнири.
Отборните първенци от Военно формирование 24620 – Свобода, получиха грамота за представянето си от полк. Ников и шампионска купа за триумфа си от Ивилина Станева, директор Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” в Областна администрация Стара Загора. 

Купи и медали заслужиха и победителите в индивидуалните стрелби при мъжете и жените.
Паралелно със състезанието по стрелба се проведе и турнир по минифутбол между отделните военни формирования, който също е част от програмата за отбелязване на 6 май.