Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати от ПП ГЕРБ ще посетят Област Видин

Kандидати за евродепутати от ПП ГЕРБ ще посетят Област Видин на 07.05.2014 г. (сряда). В 11:00 часа заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачът на листата на партията Томислав Дончев и кандидатът за евродепутат Владимир Уручев ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията на пл. „Възраждане“, гр. Белоградчик. Кандидатите за евродепутати ще бъдат придружени от народния представител и областният координатор на ГЕРБ-Видин Владимир Тошев. В 13:00 ч. Цветанов, Дончев и Уручев ще разговарят с жителите на град Димово, на централния площад.

В 16:00 часа заместник-председателят на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати ще посетят град Кула, където ще се срещнат с членове и симпатизанти за партията на централния площад.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Видин. В изградена предизборна шатра на площад „Бдинци“ Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Мария Габриел и Владимир Уручев ще представят пред гражданите на Видин основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.