На 25 май решаваме дали България ще се върне в ЕС, или ще оставим случайността да ни ръководи

Изборите са важни и всички българи трябва да излязат и да гласуват

Разчитаме на вас, защото България няма време за губене. На 25 май всички ние трябва да решим дали страната ни ще се върне отново в ЕС, или ще оставим случайността да продължи да ни ръководи.

Това каза заместник - председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в село Георги Дамяново - област Монтана,  където го придружаваше водачът на евролистата Томислав Дончев, съобщиха от пресцентъра на партията. По думите на Цветанов избори са важни и всички българи трябва да излязат и да гласуват. „Да дадем своя глас за партията и за отбора, които имат куража да бъдат силния глас на България в Европа. Това е отборът на ПП ГЕРБ, отборът на Европейската народна партия“, призова той.
Цветан Цветанов припомни пред събралото се множество, че откакто България е член на Европейския съюз в община Георги Дамяново са влезли 20 милиона лева европари и подчерта, че именно заради бъдещто на  еврофондовете има значение коя партия ще изберат хората на изборите. „Това стана възможно благодарение на отличната работа на вашия кмет и подкрепата, която ПП ГЕРБ му оказваше във всеки един момент. Точно заради това са важни тези избори. На 25 май ние решаваме дали искаме работеща икономика, реални работни места и европейска инфраструктура, или дългове и социални помощи“, категоричен беше Цветанов.
„Имам самочувствието на капитан на най-добрия отбор, но ако вас Ви няма , този отбор няма да направи нищо. Обикаляме България, за да ви чуем, защото ние ще бъдем Вашия глас в Европа“, каза пред стотиците хора водачът на евролистата Томислав Дончев.  Дончев призова хората в Георги Дамянова да гласуват и да изберат номер 18, защото е важно в европейския парламент България да има силен отбор, който ще може не само да се усмихва и да казва „да“,а  да изрича твърдо „не“ и да отстоява позиции. „Как ще живеете вие тук се решава не само от кмета в общината, от облатната управа или правителството в София, а и в Брюксел. България няма време за губене и вие разбирате това. Заради самите вас на 25 май излезте и гласувайте и подкрепете най-силния отбор – номер 18“, подчета Томислав Дончев.