Повече от половин час чакали линейката за Яна. Младата жена се строполи пред магазин на Главната

Животът

09-05-2014, 16:29

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зловеща смърт! Млада жена посиня, падна, удари си главата и издъхна в центъра на Пловдив

Тя посиня, гърчеше се пред очите ни, не знаехме как да й помогнем, разказват потресените очевидци

След като звъннахме на 112, линейката дойде след 38 минути. Това е възмутително. Момичето заради това издъхна, ако бяха дошли навреме, щяха да я спасят. Тя посиня, гърчеше се пред очите ни, не знаехме как да й помогнем, аз мисля, че си беше глътнала езика. Иначе защо ще посинее. Това разказа жена, която работи в магазин на главната улица в Пловдив, съседен на този, в стана трагедията, пише БЛИЦ.

Припомняме, че млада пловдивчанка на възраст около 26 години издъхна пред магазин за бижутерия на главната улица в Пловдив. Трагичният инцидент се е разиграл около 17 часа вчера.

Жената, чието малко име е Яна, разглеждала и мерила очила в магазина. Била близо до вратата, когато изведнъж паднала в несвяст през нея на улицата. Клиенти и персонал се опитали да й помогнат, но напразно.

Жената е била жива, когато са я качили на носилката, но имала признаци на посиняване.

Според неофициална информация, тя е издъхнала на път за болницата. Лекари коментираха, че вероятната причина за смъртта е удар в слепоочието, получен при падането й.

Все още не е ясно , какво е причинило внезапното прилошаване и изгубване на съзнание от младата жена. Аутопсията е днес.