Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ с поредица от срещи по региони утре

Владимир Уручев е на посещение в Чепеларе, Андрей Ковачев - във Варна, а Георг Георгиев ще разговаря със софиянци

На 12 май кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ ще проведат поредица от срещи в Смолянския, Варненския и столичния регион, информират от пресцентъра на партията.

Владимир Уручев ще посети община Чепеларе.

В 11:00 часа той ще се срещне с жителите на село Забърдо. Кандидатът за евродепутат ще разговаря и с жителите на с. Орехово (13:00 часа) и село Павелско (15:00 часа)

В 18:00 часа Владимир Уручев ще се срещне с членове на Старейшини ГЕРБ в офиса на ПП ГЕРБ в Смолян. На дискусията ще присъстват председателят на организацията на СГЕРБ Николай Андреев, народният представител д-р Даниела Дариткова, както и областният координатор на партията Николай Мелемов.

Вторият в листата на ГЕРБ Андрей Ковачев ще посети Варна. В 14:00 ч. той ще се срещне с представители на културната общественост в града, който е кандидат за културна столица на Европа. В 18:30 ч. Ковачев ще обсъди европейските перспективи пред България с членове и симпатизанти на партията. И двете срещи ще се състоят в конферентната зала на хотел "Черно море".

В рамките на посещението си в морската столица кандидатът за евродепутат ще уважи и инициативите, с които Македонското дружество в града ще отбележи 111 г. от гибелта на Гоце Делчев.

Георг Георгиев ще проведе срещи със столичани в София. От 16:00 часа той ще разговаря с граждани на предизборна шатра, разположена на метростанция "Васил Левски". В 17:30 часа кандидатът за евродепутат ще се срещне със столичани на пазар "Слатина".