„Русокастро“ и „Ахелой Бургас Спорт“ се класираха за финалите на „Каменица фен Купа“

Георги Желев от Русокастро бе обявен за "Най-добър вратар", а Недялко Москов от Ахелой за "Най-атрактивен играч"

Двата тима демонстрираха висока класа и заслужено стигнаха  финал на турнира в Бургас. Победата бе за Русокастро с 5:1, но и двата тима се класират за финалите.

С индивидуални призове и грамоти бяха отличени Георги Желев от Русокастро, обявен за "Най-добър вратар" и Недялко Москов от Ахелой - "Най-атрактивен играч". Приза за "Най-спортменски отбор" отиде при ФК Остриетата. 

Най-резултатен отбор бе завършилият на второ място тим Ахелой Бургас Спорт. В общо седемте мача, които изигра, отборът успя да отбележи 30 гола и с това не само си спечели грамота за най-резултатен отбор но и заслужи правото да излъчи свой представител за Звездния мач, който ще се проведе след края на Фен Купа 2014 с участието на Христо Стоичков и приятели. 


По време на полуфиналния кръг в Бургас "приятелите от квартала" успяха да отбележат точно 277 попадения за новата социална кауза на Kamenitza Фен Купа "Дари гол". За всеки отбелязан гол по време на турнира, се заделя по 1 лев в специална благотворителна сметка, а събраните средства ще се инвестират в облагородяване на футболната среда в града на бъдещите Национални Шампиони. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен